Super tof nieuws, binnenkort start mijn nieuwe programma.

Het is voor ambitieuze horecaondernemers die met hun team een grote drive hebben om gasten blij te maken. En tegelijkertijd NOG BETER willen verdienen. En daarvoor niet harder, maar vooral slimmer willen werken.

Mijn overtuiging is dat het begint bij je menukaart. Krachtige aanpassingen. Een van mijn laatste klanten draaide ruim €25K extra omzet in de eerste maand met de nieuwe menukaart.

 
Nieuwsgierig hoe dit voor jou kan werken?
Is het interessant voor jou om…
  • te groeien met jouw bedrijf?
  • meer budget te hebben voor het belonen van jouw medewerkers?
  • jouw gasten heel vrij te laten kiezen van je kaart; voor wat ze willen eten ipv betalen?
  • het verlangen van jouw gasten om terug te komen te stimuleren?
  • meer omzet te maken?
  • het personeelstekort op te lossen?
  • de gemiddelde bestedingen te verhogen?
  • nog beter te verdienen, terwijl je niet harder gaat werken?

Denk jij ‘JA’?
Of zit je misschien wel te knikken? Dan gaat mijn programma interessant voor je zijn. Goed om te weten: er zijn nog 3 plekken vrij voor het programma. Ik deel de strategieën die bij mijn klanten voor deze enorme resultaten zorgden. Meer winst met je menukaart. In 7 stappen. Eenmalig tegen de introductie-investering – daarna stijgt de prijs met minimaal 40%. Het is het waard.

 

Meld je nu aan voor de inspiratiecall: