In 7 stappen meer winst met je menukaart.

Voor ambitieuze horecaondernemers die met hun team een grote drive hebben om gasten blij te maken. En tegelijkertijd NOG BETER willen verdienen. En daarvoor niet harder, maar vooral slimmer willen werken.

Mijn overtuiging is dat het begint bij je menukaart. Krachtige aanpassingen. Een van mijn laatste klanten draaide ruim €25K extra omzet in de eerste maand met de nieuwe menukaart. En dat stopt natuurlijk niet na de eerste maand.

 
Nieuwsgierig hoe dit voor jou kan werken?
Is het interessant voor jou om…
  • te groeien met jouw bedrijf?
  • meer budget te hebben voor het belonen van jouw medewerkers?
  • jouw gasten heel vrij te laten kiezen van je kaart; voor wat ze willen eten ipv betalen?
  • het verlangen van jouw gasten om terug te komen te stimuleren?
  • meer omzet te maken?
  • minder of zelfs geen personeelstekort te ervaren?
  • de gemiddelde bestedingen te verhogen?
  • nog beter te verdienen, terwijl je niet harder gaat werken?

Denk jij ‘JA’?
Of zit je misschien wel te knikken? Dan gaat mijn programma interessant voor je zijn. Goed om te weten: er zijn nog 3 plekken vrij voor het programma. Ik deel de strategieën die bij mijn klanten voor deze fijne resultaten zorgden. Meer winst met je menukaart. In 7 stappen.

Voor wie? 

  • Horecaondernemers met een omzet v.a. 700.000 euro: je omzet is al goed en je wilt verder groeien
  • Je bent bereid te investeren in de groei van je zaak
  • Jij en je team hebben een grote drive om je gasten blij te maken,
    dat is simpelweg de manier waarop je werkt.

Meld je nu aan voor de inspiratiecall:
waarin we bekijken of ‘In 7 stappen meer winst met je menukaart’ passend is voor jou. We checken hoe jouw menukaart kan bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.