De meeste horecaondernemers laten grote omzet liggen door hun menukaart niet strategisch in te richten. Terwijl ze met een aantal simpele strategieën, technieken en tips kunnen zorgen voor gasten die meer uitgeven en vaker terugkomen.

 

Het online restaurant ‘Next Level’ van menukaartmeisje is voor horeca ondernemers die dit herkennen:

Jouw restaurant draait goed. Over het aantal gasten heb je (vaak) niet te klagen, vooral in het weekend zit je lekker vol. Maar het is ook hard werken en je bent altijd op zoek naar manieren om je omzet en je winst te vergroten. Nieuwe dingen toepassen die werken voor jouw portemonnee. Innoveren.

Wil je geen omzet en winst meer verliezen zodra je gasten binnen zijn?

  • Wil je zorgen dat je gasten vaker terugkomen?
  • Wil je meer verkopen van je specialiteit?
  • Wil je kiezen van jouw kaart leuk maken?

     

  • Wil je meer desserts verkopen?
  • Wil je weten welke woorden de verkoop verhogen?
  • Wil je een hogere gemiddelde besteding per gast?

     

En wil je zelf de tips & tricks inzetten die bij een van mijn klanten +€ 28.911,55 extra omzet in de eerste maand met de nieuwe menukaart opleverden?

Zit je te knikken of denk je ‘Ja’!

Dan nodig ik je uit in mijn online restaurant ‘Next Level’.
In 7 gangen ontdek je hoe je jouw menukaart zelf nog winstgevender maakt. Er zijn maar 20 plaatsen.

ONLINE RESTAURANT ‘NEXT LEVEL’ 

  • Dé manier om meer winst te maken met je menukaart

    Praktische en snel toe te passen (psychologische) tips en trucs.

  • In 7 gangen

    Ontdek hoe je in 7 stappen een succesvolle en winstgevende menukaart krijgt, waar jij blij van wordt (want meer winst) én jouw gasten (want kiezen is makkelijker).

  • Resultaat

    Help met je menukaart je gasten kiezen, stimuleer herhaalbezoeken en verhoog de gemiddelde bestedingen flink.

Waarom zou je met jouw menukaart naar de Next Level gaan? Vanwege deze resultaten!!

Stel je even voor: zaterdagavond tien over zes, je zaak zit gezellig vol. Je team neemt bestellingen op, het loopt allemaal soepel. Het zijn de eerste dagen dat je met je nieuwe menukaart draait. Jouw kaart is zo ingericht dat je de biefstuk in de spotlight zet. Die verkoop je namelijk graag.

De bestellingen stromen binnen in de keuken. En verrassend genoeg, het effect valt iedereen op! Wat een stijging in de verkoop van de biefstuk. De keuken begint al grapjes te maken: ‘Laat me raden…alweer biefstuk?’ Das een verschil met vorige week. Precies wat je wilde.

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Dat zou ik ook denken als ik het zo zou lezen. Met je menukaart heb je super veel invloed op wat je gasten bestellen. Ik zal je een voorbeeld geven van een van mijn laatste klanten. We maakten simpele aanpassingen op de menukaart. We hebben de spareribs en de biefstuk in de spotlight gezet. Resultaat in de eerste maand met de nieuwe menukaart: ze verkochten 52% meer kogelbiefstukken en 54% meer spareribs.

Met simpele aanpassingen op de menukaart. Hoe? Dat leer ik je in 7 stappen!

drukwerkdeal

Ook bekend van…

misset_horeca_big

Reviews Next Level/menukaartmeisje:

  • "Wat goed werkt zijn de wijnadviezen. We verkopen nu veel makkelijker een flesje en dat was het doel. De 3 gangen menu’s meer promoten zijn ook een goede zet geweest. Regelmatig bestelt men zo’n menu en dat is goed voor de ‘eet-3-gangen missie’. Hopelijk ben jij ook lekker aan de slag met mensen blij maken zoals je dat bij mij ook hebt gedaan!”

    Eric Rhijnsburger - Paviljoen de Oude Tol
  • "De video's waren voor mij zeer waardevol. Inhoud krijgt 5 sterren, het heeft mij zeker inzichten gegeven! Makkelijk toepasbare en praktische tips die tot meer omzet komen."

    Brigiet Stellaard Hotel | Restaurant de Belgische Loodsensociëteit
  • "Linda heeft ons geholpen met dit prachtige, krachtige menu, in de beginfase van ons restaurant. Ze is zoals de betekenis van haar naam in het Spaans. Ze is professioneel, de samenwerking verliep moeiteloos. Heel erg bedankt Linda en heel veel succes met jouw werk."

    Elena & Marina
    Elena & Marina Gastronomia Da Marina
  • “Linda is zeer vakbekwaam. Ze voelt  goed aan wat de klant wil. De samenwerking verliep heel soepeltjes. Het resultaat is overweldigend. Mooie foto’s en mooie kleurcombinaties. We hebben al leuke reacties gehad van klanten. Dank je wel Linda.”

    Hilde & Edwin Kock
    Hilde & Edwin Kock
  • "Linda is doortastend, precies en heeft oog voor de wensen van de klant. Waarbij ze deze wensen zeer goed weet om te zetten in vakwerk."

    Tara Vossers
    Tara Vossers

Dit ga je ontdekken in de Next Level…

zorg-dat-je-gasten-kiezen5
  • Verkoopverhogende menuomschrijvingen

    Hoe je in 3 eenvoudige stappen de verkoopverhogende menuomschrijving voor jouw gerechten schrijft (5e gang).

  • Meer herhaalbezoeken

    Hoe jij herhaalbezoeken stimuleert met je menukaart (5e gang).

  • De beste plekken

    Hoe je jouw menukaart indeelt zodat jouw topgerechten opvallen (3e gang).

  • Beleving: kiezen is leuk

    Hoe je jouw menukaart optimaal inricht om kiezen voor jouw gasten een eenvoudige en plezierige ervaring te maken (2e gang).

  • Meer winst geheimen

    De geheimen die horecaondernemers een stijging in de winst van ruim 35.000 euro opleverden (1e /tm 7e gang).

Hoe werkt het?

Iedere gang serveer ik een video: kort en praktisch: we passen de tips en technieken direct samen toe

(ik op mijn voorbeeld menukaart en jij op jouw menukaart).

Stap 1 - winstmarge & populariteit

De basis! Je bepaalt welke gerechten een speciale plaats verdienen op je menukaart.

  • 4 Soorten Menu-items die iedere horecaondernemer moet kennen
  • Handige Tools voor de Snelweg naar Meer Winst

Stap 2 - keuzes, keuzes, keuzes

Je ontdekt hoe je de keuzes presenteert, zodat kiezen voor je gasten eenvoudig en plezierig wordt.

  • het Optimale Keuzeaantal voor jouw menukaart
  • de Keuzepsychologie achter een Succesvolle Menukaart

Stap 3 - indeling

Waar zet je jouw gerechten op je kaart om optimale resultaten te behalen? En wat zijn tactische plekken voor +20% verkoop?

  • Directe Aandachtpakkers
  • het Recept voor Tactisch Inrichten

Stap 4 - €€€€ the pain of paying

Je brengt de aandacht terug naar het gerecht zelf, i.p.v. de prijs.  5-minuten tips die een enorme impact hebben op het rendement van je menukaart.

  • Easy Rendement Verhogers
  • de ‘Perfecte Prijs’ Psychologie

Stap 5 - verleidelijke presentatie

Hoe je onweerstaanbare menuomschrijvingen schrijft (+27% verkoop) in 3 eenvoudige stappen. Daarnaast ontdek je de kracht van foto’s en illustraties.

  • de Formule voor Onweerstaanbare Menuomschrijvingen
  • Lijst met mijn Favoriete Waardevolle Woorden

Stap 6 - de basis van menukaartdesign

Je ontdekt de basis van het ontwerpen van een menukaart. Je past slimme vormgevingstrucs toe om je beste gerechten meer aandacht te geven.

  • 7 Ongeschreven Basis Vormgevingsregels voor je menukaart

Stap 7 - menukaart testen

Je menukaart is klaar! Je leert hoe je jouw menukaart test en de resultaten meet.

  • mijn Persoonlijke Checklist voor meten
  • het handige 3 stappen Menukaart Test Model

Menukaartmeisje optimaliseert menukaarten, om zo meer winst te genereren voor restaurants. Dankzij handige vormgevingsprincipes en psychologische aanpassingen, helpt ze horecaondernemers om met hun menukaart herhaalbezoeken te stimuleren, gasten te helpen kiezen en de gemiddelde bestedingen flink te verhogen.

menukaartmeisje

8 jaar geleden ontwierp Linda haar eerste menukaart voor het restaurant van haar ouders, en ze had geen idee van de strategieën. Ze maakte als student Communicatie & Multimedia Design vooral een ‘mooie’ menukaart.

“Toen ik de winstvergrotende tips en strategieën ontdekte, was ik direct gefascineerd én enthousiast over het resultaat. +20% verkoop door het gerecht een betere plaats op de menukaart te geven, bijvoorbeeld. Ik vind het ontzettend jammer dat de meeste horecaondernemers dit niet toepassen, dus daar breng ik verandering in.”

Ze ontwikkelde de Menukaart Succes Methode, waarmee ook jij die fijne resultaten en extra winst kunt behalen. Het is haar missie om samen met horecaondernemers een succes te maken van hun menukaart, zodat ze goed verdienen en hun gasten optimaal kunnen genieten van een avond uit eten.

Ben jij klaar voor meer winst met jouw menukaart en onderneem je actie?

Ik wil meer winst met mijn menukaart en herhaalbezoeken stimuleren,
gasten helpen kiezen en de gemiddelde bestedingen flink verhogen.

mm-8-1-2

MENUKAART SUCCES OP MAAT: €3997

*Voor franchise en (hotel)ketens gelden speciale prijzen.

Je bent al druk genoeg met het runnen van je zaak en je hebt geen tijd om zelf met je menukaart aan de slag te gaan. Je wilt wel de uitgebreide winstvergrotende strategieën voor jouw menukaart én een professioneel design.

  • 1 dag op locatie werken bij jouw restaurant
  • uitgebreide analyse van jouw huidige menukaart op 21 cruciale punten
  • analyse van verkoopcijfers, menu-itempopulariteit en winstmarge
  • samen jouw topgerechten bepalen
  • de optimale indeling van jouw menukaart voor meer winst (keuze uit 2 op maat gemaakte schetsen)
  • onweerstaanbare menuomschrijvingen die verkoop verhogen en jouw gasten helpen kiezen
  • originele en unieke vormgeving voor jouw menukaart
  • inclusief meten van de resultaten 1e maand
  • Bonus: inclusief persoonlijke video ‘Hoe halen we het maximale uit de nieuwe menukaart?’ voor jouw personeel
menukaartsucces-2

TOEGANG ONLINE RESTAURANT NEXT LEVEL 1 JAAR LANG: €997

Videocursus: in 7 eenvoudige gangen een winstgevende menukaart.

        • Praktische en snel toepasbare technieken, tips en trucs die mijn klanten fijne stijgingen in omzet & winst opleverden.
        • 24/7 toegang tot het online restaurant met de video’s = werken aan jouw menukaart wanneer het jou uitkomt.
        • Bonus: persoonlijk advies voor jouw menukaart en menukaartvragen via persoonlijke Skype/telefonisch
        • Beschikbaar vanaf september 2018!
pijlen4-01

Vragen die je misschien nog hebt

Heb ik hier wel tijd voor?

Juist omdat de meeste horecaondernemers druk zijn, zijn de video’s zo ontworpen dat je binnen 10 dagen jouw menukaart klaar hebt. Iedere video duurt max. een kwartier, zodat je met de minimale tijdsinvestering het maximale rendement haalt uit je menukaart.

Wat als ik er niks van begrijp?

De cursus is zo gemaakt dat jij de strategieën die experts toepassen eenvoudig kunt inzetten voor jouw menukaart. Stap voor stap. Zonder ingewikkelde termen of ontwerpprincipes. We passen de strategieën in iedere video direct toe. Je kijkt mee hoe ik het toepas op mijn voorbeeld menukaart, zodat je het direct na kunt doen.

Heb ik hier een ontwerpprogramma voor nodig?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt de strategieën, tips en trucs zelfs in Word toepassen.

Hoe wordt de cursus geleverd?

Je krijgt toegang tot mijn besloten systeem. Met jouw wachtwoord kun je de video’s 24/7 bekijken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Stuur hiervoor even een mailtje naar linda@menukaartmeisje.nl.

Leer ik vormgeven in deze cursus?

De focus ligt op de menukaart strategieën. Je ontdekt de basis van het ontwerpen. Ik bespreek een aantal vormgevingstips die je helpen om meer van je beste gerechten te verkopen. Deze tips zijn zo eenvoudig dat je er geen ontwerpprogramma voor nodig hebt, je kunt ze zelfs toepassen in Word.

Wat is het verschil tussen de videocursus en Menukaart Succes op Maat?

In de videocursus laat ik je stap voor stap zien hoe je een winstgevende menukaart maakt, zodat je de stappen kunt toepassen op jouw menukaart. Bij Menukaart Succes op Maat doe ik al het werk voor je. Ik werk bij jou op locatie en maak de winstgevende menukaart, inclusief vormgeving, voor jouw restaurant.