LIVE Masterclass Dessertkaart op maandag 14 september 2020. 

Verkoop meer desserts dankzij krachtige aanpassingen op jouw kaart,
zodat je jouw gemiddelde besteding en winst snel verhoogt.

Maak met krachtige psychologische en vormgevingsprincipes de slimste versie van jouw dessertkaart.

Ben je horecaondernemer en herken je dit? Je…

  • bent steeds op zoek naar manieren om te innoveren en te groeien. Ook, of misschien wel JUIST, in omzet en winst.

 

  • verkoopt desserts, maar nog niet zoveel als je zou willen en kunnen

 

  • verkoopt al veel desserts, maar je hebt je kaart nog niet ingericht op winstmarges (of bereidingssnelheid) en mist slimme verleidingsprincipes. Hierdoor valt er nog een winstgevende optimalisatieslag te maken.

 

  • gasten zeggen nu vaak dat ze vol zitten en bekijken je dessertkaart niet eens
  • medewerkers doen hun best om de nagerechten te verkopen, maar slagen daar nog niet zo vaak in als je zou willen

 

  • wilt graag dat gasten vaker ‘ja’ zeggen tegen desserts, omdat de keuken super creatief is wat betreft het maken van nagerechten en wilt ze de kans geven om hier nog meer creativiteit in kwijt te kunnen

 

  • hebt samen met jouw team een enorme drive om jouw gasten blij te maken met een fijne, complete ervaring in jouw restaurant, zodat ze tevreden terugkomen en hun vrienden, familie vertellen over hun verrassende ervaring.

 

  • wilt toepassen wat werkt en groei oplevert.
menukaart-dessert-workshop

LIVE Masterclass Dessertkaart

Verkoop meer desserts dankzij krachtige aanpassingen op jouw kaart, zodat je jouw gemiddelde besteding en winst snel verhoogt. Inclusief diner. Op 14 september 13.30 – 19.30.

Tijdens deze masterclass ontdek je…

  • hoe je desserts vol verkocht krijgt,
  • hoe je jouw dessertkaart slim opbouwt en creëert,
  • de 3 principes van de dessertkaart die op jaarbasis 60.000 euro extra omzet uit desserts realiseerde,
  • hoe je onweerstaanbare omschrijvingen maakt voor jouw desserts die de verkoop verhogen,
  • de strategieën die bij een 1-1 klant zorgden voor een stijging van 93% van de verkoop van de desserts,
  • wat je kunt doen als gasten aangeven dat ze vol zitten (dit is niet wat je verwacht, ik ga je bijv. niet vertellen om je hoofdgerechten kleiner te maken),
  • hoe je er tienduizenden euro’s extra per jaar mee verdient in zo min mogelijk tijd,
  • maar ook hoe je er de beste gastervaring mee bereikt.

 

Wil je bij de live masterclass DESSERTKAART komen?
Het is een kleinschalige masterclass en er zijn enkele plaatsen beschikbaar. Gebruik nu tijdelijk de code SUPERSMILE! voor 50% korting. Meld je nu aan >>

Voor wie is deze masterclass? 

  • Ambitieuze horecaondernemers en restaurantmanagers die nagerechten serveren en een omzet realiseren van meer dan 500.000 euro per jaar
  • En inzicht hebben in de verkoopcijfers van de nagerechten.

 

Ben je designer, consultant of externe marketeer en ben je geïnteresseerd? Deze editie is alleen voor horecaondernemers en restaurantmanagers, maar klik hier voor de speciale editie die volgt.

De Masterclass DESSERTKAART


wordt georganiseerd bij een toffe horecagelegenheid waar ik graag eet op een goed bereikbare locatie op maandag 14 september van 13.30 – 19.30 uur. Je ontvangt de exacte locatie per mail, een aantal weken voor de masterclass.

OVER LINDA

Na gesproken te hebben voor o.a. Misset Horeca, Koninklijke Horeca Nederland en diverse andere toffe namen, is het tijd voor mijn eigen Masterclass! Het is erg kleinschalig, zodat ik met je mee kan kijken.

Ik ga je helpen om meer winst te maken met jouw dessertkaart. Geef je de strategieën die bij een klant van mij zorgden voor een stijging van de verkoop van de nagerechten met 93% (van 369 naar 711 desserts).

Mijn eerste menukaart maakte ik bijna 10 jaar geleden, voor de zaak van mijn ouders. De afgelopen jaren hebben mijn klanten duizenden gasten méér van hun desserts kunnen laten proeven. Ze hebben hiermee samen tonnen verdiend. Normaal gesproken deel ik deze principes alleen met mijn 1-1 klanten. Je hebt nu de mogelijkheid om de principes in 1 middag van me te leren.

Natuurlijk zullen we samen eten. Ik weet wie ik uitnodig ; ) De masterclass en het diner zijn compleet verzorgd. Wil je erbij zijn? Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

img_2076-6-2-3

“De samenwerking ervaar ik erg positief. 

 

Wij vonden het erg nuttig om iemand van buitenaf eens met een frisse blik mee te laten kijken. Door de kennis over het keuzegedrag van gasten te combineren met analyses binnen ons bedrijf, heeft Menukaartmeisje.nl ons de middelen geboden om beter te sturen op wat wij belangrijk vinden. We verkopen iets meer voorgerechten, maar vooral meer desserts. De gerechten die extra aandacht krijgen, worden ook meer verkocht.”

Freek van der Valk  – General Manager Van der Valk Hotel Ridderkerk

LIVE Masterclass Dessertkaart op maandag 14 september 2020. 

Verkoop meer desserts dankzij krachtige aanpassingen op jouw kaart,
zodat je jouw gemiddelde besteding en winst snel verhoogt.

De investering voor deze live masterclass is 997,-
Gebruik nu tijdelijk de code SUPERSMILE!,
waardoor je voor 497,- kunt deelnemen als je snel beslist.

Het is een kleinschalige masterclass, er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar.