Menukaartmeisje Live – handige tips voor meer winst met je menukaart

“De eerste tip is heel erg makkelijk aan te passen op je menukaart, in 5 minuutjes als je dat nog niet gedaan hebt. Met een enorm resultaat. Waarom werkt dit zo goed: iedere verwijzing naar betalen doet namelijk een beetje pijn.” – highlight uit de video

Menukaartmeisje live op de inspiratiemeeting van Horecabrains

Op maandag 8 mei mocht ik meer dan 200 horecaondernemers iets vertellen over iets waar ik heel enthousiast over ben. Namelijk: hoe maak je meer winst met je menukaart.

Ik gaf een aantal praktische tips over hoe je een slimme en menukaart maakt. Ik deelde de meest gemaakte menukaartfoutjes. En hoe je de tips daaruit kunt inzetten om jouw menukaart te verbeteren.

Om zo meer winst te maken, gasten de helpen kiezen en herhaalbezoeken te stimuleren. Want van een succesvolle menukaart, daar wordt jouw gast blij van (want kiezen is leuk!) en jij ook (want het levert je meer geld op!).

Highlight menukaart tips:

“Per dag maken we gemiddeld 226,7 keuzes die te maken hebben met eten. Niet alleen wat je gaat eten, maar ook met wie je gaat eten, waar je gaat eten, hoe laat je gaat eten. Jouw menukaart is per definitie ook zo’n keuzemoment. En dat wil je natuurlijk zo leuk mogelijk maken en keuzestress voorkomen, door….”

Nieuwsgierig naar meer menukaart tips? Bijvoorbeeld een stijging van 52% in de verkoop van de kogelbiefstuk (gerecht met hoge marge voor hen). Ik deel deze resultaten om je te inspireren, te laten zien wat er allemaal mogelijk is met jouw menukaart, als je het slim aanpakt. Je menukaart is je #1 communicatiemiddel. Maak jij er maximaal gebruik van? Vraag nu jouw gratis menukaartscan aan.