Menukaart Tips & Artikelen

Goed dat je er bent. Ik geef je graag een aantal basistips voor een succesvolle menukaart waarmee je meer winst maakt,
je gasten helpt kiezen en herhaalbezoeken stimuleert.

menukaart-optimaliseren-burger

Menukaart optimaliseren? Ik reken het even voor je uit.  

“Stel: je wilt jouw bedrijfsresultaat verbeteren. Over de eerste opties heb je vast al nagedacht. Net als mijn potentiële klant…”

Hoe een menukaart het personeelsprobleem oploste.

“Sinds een jaar is het voor ons echt heel moeilijk om nieuwe mensen te vinden. We zetten advertenties en werken met een flexibele schil maar dat kost ook gewoon bakken met geld. Daar ligt onze grootste uitdaging op dit moment…”

menukaartmeisje-biefstuk-1

Als je niet in procenten maar in biefstukken denkt…

Zaterdagavond tien over zes, zijn zaak zit gezellig vol. Het team neemt bestellingen op, het loopt allemaal soepel. Het zijn de eerste dagen dat hij met de nieuwe menukaart draait…

menukaartmeisje-workshop-meer-winst-menukaart

Menukaartmeisje Live Tips

“De eerste tip is heel erg makkelijk aan te passen op je menukaart, in 5 minuutjes als je dat nog niet gedaan hebt. Met een enorm resultaat. Waarom werkt dit zo goed: iedere verwijzing naar betalen doet namelijk een beetje pijn.”

Wil je ook direct de nieuwe artikelen & menukaart tips in je mailbox ontvangen?

video-2-menukaart-meisje

Je ontvangt van mij een super praktische video, waarin ik je vertel hoe één van mijn laatste klanten +28.911,55 euro extra omzet draaide in de eerste maand met de nieuwe menukaart. Plus nieuwe artikelen en menukaart tips – direct wanneer ze uitkomen! Honderden horeca ondernemers gingen je voor. Uitschrijven kan altijd.