Menukaart Tips

Heyhoi! Leuk dat je er bent. Ik geef je graag een aantal basistips voor een succesvolle menukaart waarmee je meer winst maakt,
je gasten helpt kiezen en herhaalbezoeken stimuleert.

3.de-beste-menukaart-tot-nu-toe

De beste menukaart die ik tot nu toe heb gezien!  

Ik werk een tijdje vanuit Zwitserland en gisteren gingen we weer lekker uit eten. “Hé, ze hebben een nieuwe menukaart hier” zei mijn vriend. Ik opende de menukaart en raakte helemaal …..

moodboard-menukaart-2

Nieuwe menukaart maken? Dit moet je even weten! 

Oké, het is zover! Je hebt besloten om een nieuwe menukaart te maken. Yes! Dat is leuk, want dat betekent nieuwe gerechten, misschien wel een nieuw ontwerp en nieuwe kansen om de gemiddelde bestedingen te boosten en meer winst te maken.

menukaartmeisje-tip-nieuwe-menukaart

Eén belangrijk menukaartgeheim

Prijzen van gerechten, indeling, hoeveel keuze, presentatie, beschrijvingen van gerechten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over welke gerechten, ingrediënten en kleuren je gebruikt. Zonder overzicht zie je door de bomen vaak het bos niet meer. Daarom deel ik graag één menukaartgeheim met je.

Wil je ook gratis premium menukaart tips ontvangen?

video-2-menukaart-meisje

Je ontvangt van mij drie super praktische video’s, waarin ik je vertel hoe één van mijn laatste klanten +28.911,55 euro extra omzet draaide in de eerste maand met de nieuwe menukaart. Plus iedere twee weken een handige menukaart tip!
Honderden horeca ondernemers gingen je voor. Uitschrijven kan altijd.