Masterclass: Gastvrij méér omzet op 1.5 meter

497,00

Door de verplichte sluitingen heb je veel omzet misgelopen. Een omzetgat dat je natuurlijk het liefst wilt inlopen, zelfs met de beperktere capaciteit. Hoe doe je dat?

Wat zijn slimme én gastvrije strategieën om hiervoor te zorgen? Je ontdekt het in deze masterclass. Er is heel beperkt plaats, dus meld je snel aan als dit interessant voor jou is.

Categorie:

Beschrijving

Wat kun je verwachten?
Tijdens de online masterclass ontdek je de drie meest effectieve strategieën waarmee je jouw omzet verhoogt, op een gastvrije manier. We brainstormen ook over hoe je deze strategieën (gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en getest in de praktijk) kunt toepassen in jouw situatie.

Voor veel gestelde vragen over deze online masterclass: klik op extra informatie.

Extra informatie

Voor wie?

Alleen voor horecaondernemers!

Hoe werkt het?

Je hoeft nergens naartoe om deel te nemen aan de masterclass, het is online. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en jouw laptop/computer. We kunnen elkaar zien en spreken tijdens de masterclass in de beveiligde omgeving. Zo kun je ook makkelijk jouw vragen stellen.

Meer vragen?

Is je vraag niet beantwoord, wil je even checken of dit passend voor je is of loop je ergens tegenaan bij het bestellen? Stuur gerust een berichtje op linda@menukaartmeisje.nl. Ik help je graag verder.